رئیس سازمان پدافند غیرعامل:

تلگرام در امنیت ملی خلل وارد میكند

تلگرام در امنیت ملی خلل وارد میكند اچ پی: رئیس سازمان پدافند غیرعامل با تاكید بر اینكه شبكه پیام رسان تلگرام با امنیت ملی ما همزاد نیست، اظهار داشت: ما نباید اجازه دهیم كه ۴۵ میلیون كاربر تحت تأثیر مؤلفه های این شبكه قرار گیرد.



به گزارش اچ پی به نقل از مهر، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل در نشست «بررسی عملكرد پیام رسان های بومی و نقش نهادهای ذیربط در تقویت و تضعیف آن»، با اشاره به اینكه شبكه های اجتماعی یكی از حوزه های پدافندی كشور محسوب می شوند كه پایش و رصد تهدیدات مربوط به آن در مأموریت سازمان پدافند غیرعامل است، گفت: الان در فضای موجود شاهد ضعف قوانین و تقسیم كار هستیم و به سبب همپوشانی وظایف، خطوط اصلی هر نهادی در این حوزه معین نمی باشد.
وی با اشاره به اینكه نبود قوانین مشخص در حوزه امنیت ملی، امنیت سایبری و امنیت فیزیكی موجب كندی كار در بخش فضای مجازی شده است، اضافه كرد: تحلیل ها نشان داده است كه تلگرام امنیت ملی را در مؤلفه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و امنیت عمومی تحت تهدید قرار می دهد. این مساله یك بحث حیاتی می باشد و باید برای آن تصمیم گیری درستی شود.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به اینكه در حوزه هسته ای، پدافند سایبری بدون اختلاف نظر در حال كار است، اظهار داشت: اما در فضای مجازی و شبكه های اجتماعی شاهد اختلاف نظر هستیم و هر كسی از یك منظر به این مساله نگاه می كند این در شرایطی است كه پیام رسانی مانند تلگرام پنج مؤلفه امنیت ملی ما را تحت تأثیر قرار داده و این یك معضل حیاتی می باشد كه باید به آن توجه گردد.
سردار جلالی با اشاره به اینكه مطابق با اظهاراتی كه در كنفرانس امنیت اروپا و توسط رئیس جمهور فرانسه عنوان شد، حتی اروپایی ها باز از وضعیت فعلی اینترنت راضی نیستند و معتقدند كه آمریكایی ها فضای مجازی را تحت تأثیر قرار داده اند، اضافه كرد: در همین راستا انحصار پیام رسان خارجی مطلقاً با امنیت ملی ما همزاد نیست و ما نباید اجازه دهیم كه ۴۵ میلیون كاربر تحت تأثیر مؤلفه های این شبكه قرار گیرد.
وی با اشاره به مصوبه شورای عالی فضای مجازی در حوزه پشتیبانی از پیام رسان های بومی اظهار داشت: این مصوبه در اجرا با اشكالاتی همراه شد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل افزود: پیام رسان های بومی باید در كل كشور توزیع شده و بحث رومینگ و همپوشانی آنها مطرح شود تا بتوانند به همه كاربران سرویس دهند اما الان شاهد می باشیم كه در این حوزه دو جریان «ما می توانیم» و «ما نمی توانیم» درست شده است. عده ای می گویند «ما نمی توانیم» و بنا بر این پوسته های داخلی تلگرام را فعال كرده اند و می گویند «آنها می توانند».
سردار جلالی اظهار داشت: اگر ما نمی توانیم، چطور در امنیت دفاعی موشك هدایت نرم افزاری كه تكنولوژی به شدت سنگین تر از شبكه های اجتماعی دارد و با وجود اینكه در چهار لایه تكنولوژی، با تحریم مواجه هستیم، توانسته ایم فعال نماییم اما در شبكه اجتماعی نمی توانیم به اهداف برسیم؟ به نظر می آید این مساله بیشتر یك گرایش سیاسی است.
وی اشاره كرد: از زمان انسداد تلگرام تا باز شدن دو پوسته فارسی هاتگرام و تلگرام طلایی، پیام رسان های فارسی موفق تر بودند و خیلی از كاربران به سمت آنها مهاجرت پیدا كردند اما شاهد می باشیم كه سپس فعال شدن این دو نسخه، فعالیت پیام رسان های بومی كمرنگ شد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل تاكید كرد: آشوب دی ماه پارینه در شهرهای مختلف عمدتاً بر اساس كاركرد شبكه تلگرام بود. عملیات آشوب طلبانه مبتنی بر تلگرام و با ارسال محتوایی همسو با استراتژی های دفاعی در این شبكه صورت گرفت و مردم برای اعتراض بسیج شدند.
سردار جلالی توضیح داد: همین طور عملیات شناختی در مداخلات اقتصادی نشان داد كه این جریان در بستر شبكه های اجتماعی صورت گرفت و بسیج مردم در فضای مجازی در این شبكه ها موجب احداث آشوب شد.
وی اشاره كرد: از طرف دیگر، سوژه ارز دیجیتال گرام به شدت نظام اقتصادی كشور را تحت تأثیر قرار داده و قرار می دهد. الان شاهد می باشیم كه شغل هایی در بستر این شبكه اجتماعی به وجود آمده است و به شكلی این شبكه جمعیت شاغل كشور را به گروگان گرفته است.

1397/10/11
22:41:04
5.0 / 5
5280
تگهای خبر: اینترنت , تكنولوژی , تلگرام , دیجیتال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
hp لپ تاپ
newhp.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اچ پی محفوظ است

اچ پی

معرفی محصولات اچ پی