دریافت كدهای دستوری بلاعوض است، ضرورت تایید مشترك برای ارسال كدهای هزینه دار

دریافت كدهای دستوری بلاعوض است، ضرورت تایید مشترك برای ارسال كدهای هزینه دار اچ پی: مطابق مصوبه كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، استفاده از كد دستوری برای مشتركان بلاعوض است و در صورتیكه ارائه خدمت به مشترك هزینه داشته باشد، سرویس دهنده موظف است پیش از ارائه خدمات نسبت به اعلام هزینه به مشترك و ستاندن تاییدیه وی اقدام نماید.


به گزارش اچ پی به نقل از ایسنا، كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مصوبه شماره ۴ جلسه شماره ۲۹۲ خود در تاریخ ۱۰ مردادماه سال جاری، مقررات حاكم بر ارائه خدمات كد دستوری را بررسی و تصویب كرد.
برمبنای ماده ۲ این مصوبه، ارائه خدمات مبتنی بر كد دستوری (USSD) به خدمات دهندگان صرفا برای استعلام، اطلاع رسانی و تراكنش های مالی كه منع قانونی نداشته باشد، مجاز است. به همین دلیل ارائه خدمات اختصاصی دارندگان پروانه خدمات ارتباطی به مشتركان خود بوسیله كد دستوری و همین طور ارائه خدمات عمومی و دولت الكترونیك نیز بوسیله كدهای دستوری با تایید رگولاتوری، بلامانع است.
همین طور برای ارائه خدماتی كه بر طبق قوانین و مقررات نیازمند مجوز هستند، دارنده پروانه باید پیش از ارائه خدمات بوسیله كد دستوری، از وجود مجوز اطمینان حاصل كند. دارنده پروانه همین طور موظف است نسبت به ثبت و انتشار لیست كدهای دستوری، نوع و هزینه ارائه خدمات و مشخصات دقیق خدمات دهندگان مربوط، در درگاه اطلاع رسانی رسمی خود اقدام نماید.
طبق تبصره این ماده، دارنده پروانه موظف است حداكثر ظرف مدت یك ماه بعد از ابلاغ این مصوبه، نسبت به بازبینی قراردادهای قبلی برابر این مصوبه اقدام نماید. همین طور دارنده پروانه موظف است نمونه قرارداد ارائه خدمات مبتنی بر كد دستوری به خدمات دهنده را حداكثر ظرف مدت یك ماه از تاریخ ابلاغ این مصوبه به سازمان ارائه و تاییدیه ستاندن كند.
استفاده از كد دستوری برای مشتركان بلاعوض و بدون هزینه است و در صورتیكه ارائه خدمت مبتنی بر كد دستوری به مشترك هزینه داشته باشد، سرویس دهنده موظف است پیش از ارائه خدمات نسبت به اعلام هزینه به مشترك و ستاندن تاییدیه وی اقدام نماید. همین طور در صورت اتصال كانال كد دستوری به سایر كانال های ارتباطی و ادامه ارائه خدمات بوسیله كانال دیگر، رعایت مقررات الزامی است.
در صورتیكه كمیسیون تعرفه ای برای خدمات مبتنی بر كد دستوری ارائه شده از طرف دارنده پروانه به خدمات دهنده، تعیین كند، تعرفه های مصوب از زمان ابلاغ لازم الاجرا خواهند بود. همین طور تامین امنیت ارتباط كد دستوری بر عهده دارنده پروانه است.
دارنده پروانه موظف است نسبت به ارائه خدمات كد دستوری در شرایط بحران و اضطرار برای مراجع ذی ربط اقدام نماید. ارائه خدمات كد دستوری در شرایط بحران و اضطرار نیز مطابق دستورالعمل خدمات پیام انبوه اضطراری است.
طبق این مصوبه، تخصیص كد دستوری برابر كد خدماتی سه رقمی اختصاص یافته برمبنای مصوبات كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تنها به بهره برداران كدهای مذكور مجاز است و دارنده پروانه موظف است كدهای دستوری كه برای امور حاكمیتی تعریف می شوند را در قالب ابلاغی سازمان در شبكه خود تعریف كند.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی می تواند در صورت تخلف دارنده پروانه از هر یك از مفاد این مصوبه و بخشنامه ها و دستورالعمل های مرتبط ابلاغ گردیده توسط سازمان، نسبت به جریمه اقدام نماید كه نحوه اعمال مقررات در جدول زیر آمده است.





منبع:

1398/06/26
14:49:31
5.0 / 5
4506
تگهای خبر: ارتباطات , الكترونیك , خدمات , سرویس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
hp لپ تاپ
newhp.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اچ پی محفوظ است

اچ پی

معرفی محصولات اچ پی