بیل گیتس به دنبال ملاقات با رئیس جمهوری چین

بیل گیتس به دنبال ملاقات با رئیس جمهوری چین اچ پی: بیل گیتس خواهان ملاقات با شی جین پینگ رئیس جمهوری چین در سالجاری میلادی است تا اقداماتی جهانی برای کاهش ریسک های فزاینده ناشی از هوش مصنوعی را پیشنهاد دهد.


به گزارش اچ پی به نقل از رویترز، بیل گیتس، هم بنیانگذار مایکروسافت در مصاحبه ای گفت اگر آمریکا نخست ابتکار عمل را به دست گیرد، احیانا چین هم با محدودسازی عرضه مدلهای هوش مصنوعی خطرناک موافقت خواهدنمود.
گیتس در این زمینه اظهار داشت: «کل جهان با این امر موافق خواهند شد.»
وی همینطور پیشنهاد کرد کشورها قابلیت های هوش مصنوعی برای طراحی مولکول ها و انجام حملات بیولوژیکی را تحت نظارت قرار دهند.
کارکنان گیتس درحال برنامه ریزی برای نهائی کردن دیدار او با رئیس جمهوری چین در جریان سفر آینده وی به این کشور هستند.
هم بنیانگذار مایکروسافت همینطور اظهار داشت: چین اقداماتی برای صیانت از کودکان در مقابل اعتیاد به همراهان هوش مصنوعی انجام می دهد، اما به اعتقاد او، در سطح جهانی رهبران اندکی برای مقابله پیشگیرانه با قشر بزرگی از صدمه های احتمالی هوش مصنوعی، به صورت مناسب وارد عمل شده اند.
گیتس اضافه کرد: «بله، فناوری در گذشته هیچگاه چنین عملکردی نداشته است. اما این دفعه متفاوت می باشد. این شبیه یک نقطه عطف تکاملی است که جامعه به عنوان یک کل، به سیاست گذاری فوق العاده ای برای مدیریت آن نیاز دارد.»


منبع:

1405/06/05
12:49:25
0.0 / 5
5
تگهای خبر: فناوری , كشور , مایكروسافت , هوش مصنوعی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

hp لپ تاپ
newhp.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اچ پی محفوظ است

اچ پی

معرفی محصولات اچ پی : کیفیت و اعتماد در هر محصول ، با اچ پی، کارهایتان را سریع تر و بهتر انجام دهید