معاون سازمان تنظیم مقررات اعلام كرد:

استفاده از تجهیزات تکرارکننده بدون مجوز منع قانونی دارد

استفاده از تجهیزات تکرارکننده بدون مجوز منع قانونی دارد معاون سازمان تنظیم مقررات اعلام كرد: استفاده از تجهیزات تکرارکننده بدون مجوز منع قانونی دارد


به گزارش اچ پی به نقل از ایسنا، حسین صمیمی- معاون امور رادیوئی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی- اظهار داشت: در سالهای اخیر مشکلاتی مانند ضعف سیگنال و پائین بودن کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه در بعضی نقاط کور فضاهای ساختمانی مانند طبقات منفی، نواحی پرتراکم جمعیتی یا مناطق دورافتاده موجب استفاده بی رویه از دستگاه های تکرارکننده بدون مجوز تلفن همراه شده است.
وی در تشریح نتایج منفی این رویه اظهار داشت: استفاده از دستگاه های تکرارکننده بدون مجوز تلفن همراه نه فقط مشکل را حل نمی کند بلکه موجب ایجاد اختلال در سایر فرستنده ها و قطع سرویس در مناطق دیگر می شود. ضمن آنکه ممکنست تشعشعات ناشی از این دستگاهها نیز به سبب نصب غیراصولی و یا غیر استاندارد آثار زیانباری برای سلامتی داشته باشد.
طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی، صمیمی با اشاره به این که مشترکان درصورت حل نشدن پوشش شبکه یا تنظیم سایت های موجود باید با هماهنگی اپراتور مربوط برای تهیه و نصب تکرارکننده های استاندارد و مجاز اقدام نمایند، اشاره کرد: درصورت استفاده از تجهیزات تکرارکننده بدون مجوز و ایجاد اختلال در شبکه اپراتورهای تلفن همراه، بازرسان رگولاتوری بر طبق قانون استفاده از بی سیم های اختصاصی و غیر حرفه ای، برای جمع آوری تجهیزات اقدام می کنند و با متخلفان بر طبق قانون برخورد می شود.



1401/07/05
14:32:21
0.0 / 5
623
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

hp لپ تاپ
newhp.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اچ پی محفوظ است

اچ پی

معرفی محصولات اچ پی : کیفیت و اعتماد در هر محصول ، با اچ پی، کارهایتان را سریع تر و بهتر انجام دهید