موافقت کمیسیون صنایع مجلس با تفحص در رابطه با عوامل اصلی فروش فیلترشکن

موافقت کمیسیون صنایع مجلس با تفحص در رابطه با عوامل اصلی فروش فیلترشکن به گزارش اچ پی، تقاضای پژوهش و تفحص در رابطه با سامانه ها و عناصر اصلی تولید، توزیع و فروش فیلترشکن ها در ایران، در کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصویب گردید.


به گزارش اچ پی به نقل از مهر، محمد رستمی در تشریح دستورکار امروز (سه شنبه ۸ مهرماه) کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: در این جلسه سوال از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دستور کار قرار داشت. نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی افزود: در شروع این جلسه تقاضای بعضی از نمایندگان جهت انجام مطالعه و تفحص درباب سامانه ها و عناصر اصلی تولید، توزیع و فروش فیلترشکن ها در ایران و سامانه های مدیریت گذرگاه داده های کشور و مواجهه با ابزارهای حاکمیت گریز (فیلترشکن ها) در اجرای قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی توسط حمید رسایی عنوان شد و مورد بررسی قرار گرفت. وی خاطرنشان کرد: در نهایت با موافقت وزیر ارتباطات قرار شد این پژوهش و تفحص با همکاری وزارت ارتباطات کلید بخورد. رستمی اضافه کرد: در ادامه این جلسه تعداد دیگری از نمایندگان نیز در رابطه با اختلال در آنتن دهی تلفن همراه و مشکلات حوزه انتخابیه خود پرسشهایی را مطرح نمودند. این نماینده مجلس دوازدهم، با اشاره به پاسخ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ارتباط با دلیل ایجاد اختلال در آنتن دهی موبایل، اظهار نمود: وزیر به این نکته اشاره نمود که برای تقویت آنتن دهی تلفن همراه نیاز به واردات تجهیزات وجود دارد و از مجلس درخواست نمود جهت تامین اعتبارات موردنیاز برای این بخش از آنها حمایت کند.
به اجمال، نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در آغاز این جلسه تقاضای برخی از نمایندگان جهت انجام مطالعه و تفحص درخصوص سامانه ها و عناصر اصلی تولید، توزیع و فروش فیلترشکن ها در ایران و سامانه های مدیریت گذرگاه داده های کشور و مواجهه با ابزارهای حاکمیت گریز (فیلترشکن ها) در اجرای قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی توسط حمید رسایی عنوان شد و مورد بررسی قرار گرفت. این نماینده مجلس دوازدهم، ضمن اشاره به پاسخ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ارتباط با دلیل ایجاد اختلال در آنتن دهی موبایل، اظهار داشت: وزیر به این نکته اشاره نمود که برای تقویت آنتن دهی تلفن همراه احتیاج به واردات تجهیزات وجود دارد و از مجلس درخواست کرد جهت تامین اعتبارات موردنیاز برای این بخش از آنها حمایت کند.

منبع:

1404/07/09
10:20:50
5.0 / 5
137
تگهای خبر: ارتباطات , تلفن همراه , تولید , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

hp لپ تاپ
newhp.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اچ پی محفوظ است

اچ پی

معرفی محصولات اچ پی : کیفیت و اعتماد در هر محصول ، با اچ پی، کارهایتان را سریع تر و بهتر انجام دهید