انواع فیشینگ چیست؟

انواع فیشینگ چیست؟ فیشینگ فریبنده، استفاده از جعل وب سایت، استفاده از برنامه های مختلف و بدافزارها، فیشینگ تلفنی و فیشینگ درگاه های پرداخت از انواع مختلف فیشینگ است که فیشرها برای سرقت اطلاعات کاربران از آنها استفاده می نمایند.


به گزارش اچ پی به نقل از ایسنا، حمله فیشینگ نوعی کوشش برای به دست آوردن اطلاعات بوسیله جعل شمرده می شود که در آن فیشر (کسی که حمله فیشینگ را انجام می دهد) با بهره گیری از برخی متدها، مبادرت به شبیه سازی یک وب سایت، برنامه و یا حتی یک سرویس کرده و یا استفاده از آن، اطلاعات کاربران را به سرقت می برد.
فیشینگ روش های مختفی دارد. شرکت مخابرات به انواع مختلف فیشینگ اشاره نموده است. یکی از انواع آن، فیشینگ فریبنده، عموما بوسیله ایمیل صورت می گیرد و فیشر با ارسال یک ایمیل از یک آدرس جعلی که بسیار شبیه به آدرس اصلی است، به روش های گوناگون از کاربر می خواهد تا روی لینک مورد نظرش کلیک کنند.
یکی دیگر از حملات شایع فیشینگ، استفاده از جعل وب سایت است. در این حمله فیشر ابتدا مبادرت به ساخت یک صفحه اینترنتی مشابه صفحه اصلی کرده و بوسیله اعتمادی که کاربران به آن صفحه اصلی داشته و عدم توجه دقیق به آدرس وب سایت، مبادرت به جمع آوری اطلاعات کاربران می کنند.
روش دیگری که فیشرها برای به دست آوردن اطلاعات انجام می دهند، استفاده از برنامه های مخرب و بدافزارهاست. این برنامه ها که در قالب تروجان نیز عرضه می شوند، می توانند اطلاعات کارت های بانکی، اطلاعات لاگین و یا سایر موارد را از کاربر سرقت کرده و موجب وارد آمدن خسارات مالی به وی شوند.
فیشینگ تلفنی نیز همچون حمله بوسیله ایمیل اهتمام دارد کاربران را مجاب کند تا اطلاعات خودرا بازگو کند. در این نوع حمله معمولا فیشر با بهره گیری از یک شماره تلفن ناشناس با کاربر تماس گرفته و یا به وی پیام ارسال می کند. بعد از آن فیشر خودرا مسوولی بانکی که کاربر در آن حساب دارد معرفی کرده و سپس از کاربر می خواهد تا برخی اطلاعات خودرا جهت تکمیل پرونده و یا هر موضوع دیگری بازگو کند.
در روش فیشینگ درگاه های پرداخت، فیشر یک وب سایت را راه اندازی کرده، معمولا این وب سایت ها اسم و رسم چندانی نداشته و تنها قیمت پایین خدمات و کالاهای آنها ترغیب کننده است. کاربر به این وب سایت ها وارد شده، محصول خودرا انتخاب نموده و سپس به صفحه پرداخت ارجاع داده می شود. در این هنگام پس از آن که کاربر اطلاعات کارت بانکی خودرا وارد کرد، فیشر اطلاعات او را ذخیره می کند.



1399/09/25
12:35:41
5.0 / 5
1440
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
hp لپ تاپ
newhp.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اچ پی محفوظ است

اچ پی

معرفی محصولات اچ پی